Dia Internacional de la Joventut
iCal
El 17 de desembre de 1999, l'Assemblea General mitjançant la resolució 54/120, seguint les recomanacions de la Conferència Mundial de Ministres de la Joventut (Lisboa 8-12 d'agost de 1998), va declarar el 12 d'agost com el Dia Internacional de la Joventut.

L'Assemblea va recomanar que s'organitzessin activitats de divulgació pública per a donar suport al Dia com una manera de promoure i donar a conèixer el Programa d'Acció Mundial per als Joves, aprovat per l'Assemblea General en 1996 (resolució 50/81).

La resolució 2250 del Consell de Seguretat, sobre Joventut, Pau i Seguretat, representa un reconeixement sense precedents de la necessitat urgent d'involucrar als joves en la promoció de la pau i la lluita contra l'extremisme, i clarament posiciona als joves com a socis importants en els esforços globals.

El Dia Internacional de la Joventut es commemora cada any el 12 d'agost per a cridar l'atenció de la comunitat internacional sobre els problemes de la joventut i per a ajudar a desenvolupar el potencial dels joves com a socis de la societat actual.

Si voleu més informació cliqueu AQUÍ.